Meghosszabbítva - VII. SzF Nevezés

YouTube RSS

high voltage ikonTekintve, hogy az elmúlt napokban többen is jelezték felénk, hogy a telefonszám formátuma miatt meghiúsult a nevezésük, ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden, a VII. Széchenyi Futamra jelentkezni szándékozó kollégát, hogy a nevezési határidőt meghosszabbítjuk 2012.március 10-ig.

A telefonszám formátuma a képernyők különböző felbontása miatt nem mindenkinél jelenik meg egyértelműen. Kérünk mindenkit, hogy az adatlap kitöltésekor a következő módon írja be a telefonszámát:

06-70 1234567

Örömünkre szolgál viszont, hogy már 49 jármű képviselője sikeresen vette a regisztrációs akadályokat és az űrlap kitöltésével jelezte részvételi szándékát a VII. Széchenyi Futamon.‎

@ Hogy kell kitölteni a nevezési lapot, ha több járművel is szeretnétek nevezni?

Minden egyes járműre legyetek szívesek külön-külön kitölteni a regisztrációs lapot, akkor is, ha a csapat tagjai esetlegesen azonosak.

@ Miért is van erre szükség?

A Széchenyi Futamon minden jármű egyénileg versenyez, így egyéni rajtszámmal rendelkezik, amihez szükséges tudnunk, hogy melyik kategóriában indul, milyen tulajdonsággal rendelkezik és hogy ki ül/áll a volánjánál.
Nagyon fontos, hogy azon csapatok, akik több járművel is rajthoz állnak, minden esetben a jármű rajtszámával azonos rajtszámú csapatpólót viseljék az adott futam során.

További kérdések/kérések esetén az info@ahjv.hu e-mail címen állunk rendelkezésetekre.

Üdvözlettel,
a Szervezők