A VII. Széchenyi Futam végeredménye

2012. május 1-jén mindenki nyert, aki rajthoz állt, illetve a helyszínen vagy honlapunkon keresztül figyelemmel követte az Alternatív Hajtású Járművek Versenyét. A legeredményesebb versenyzők természetesen kupákkal, oklevelekkel, szponzori díjakkal és kiállítási lehetőségekkel is gazdagodtak. Alább közöljük a díjátadó összegzését, valamint bemutatjuk a győri Árkád bevásárlóközpontban május 2-4. között megtekinthető járművekről készült képeket.

Tovább

ÉLMÉNYFESZTIVÁL - VII. Széchenyi Futam 3. nap

A kora reggeli szabaedzésekkel kezdődött az idei Széchenyi Futam versenynapja. Délelőtt időmérők, délután versenyfutamok váltották egymást. Rengeteg kísérőprogram tette színessé és családiassá az alternatív mobilitás nemzetközi fesztiválját. Nézze vissza, élje át újra az eseményekben gazdag rendezvény pillanatait!

Tovább

PÁLYAÉPÍTÉS - VII. Széchenyi Futam 2/3. nap

A versenyzők idén eltértek a korábbi évek hagyományától, és finomítgatás helyett alvással töltik a versenyfutamok előtti éjszakát - persze akadnak kivételek. A pályaépítésre azonban szűk időkeret áll rendelkezésre, így a szervezők és a rakodók ilyenkor is talpon vannak. Épülnek a sátrak, kordonok, még az AUDI Q5 hibrid is megérkezett Némethonból. Nem könnyű felismerni, pedig ott van az egyik képen...

Tovább