VII. Széchenyi Futam - Építsük közösen a jövőt!

YouTube RSS

NEVEZZ TE IS, ÉS ÉPÍTSD MEG A HOLNAP JÁRMŰVÉT!!! Az I. Széchenyi Futam életre hívásakor 2006-ban az akkor REKORD magasnak számító benzinár 256 Ft volt. Most, a VII. Széchenyi Futam meghirdetésekor az üzemanyagár 428 Ft.

Nincs már messze az idő, amikor nem az lesz a fő alternatíva, hogy benzint vagy gázolajat tankolunk a járművünkbe. Ezt bizonyítja az évente áprilisban - májusban megrendezett győri Széchenyi Futam, Európa legrangosabb olyan innovációs versenye, amelyen kizárólag alternatív hajtású járművek állnak rajthoz.

Az INNO-MOBIL Sportegyesület és az Alternatív Hajtású Járműsport Szövetség által szervezett versenyeken a jelentkezők meghatározott kategóriákban indulhatnak, a saját építésű vagy átépített járműveket hajthatja elektromos áram, hidrogén, napenergia, sűrített levegő - a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Mára minden kétség nélkül kijelenthető, hogy az alternatív hajtású járművek fejlesztői „a jövő urai”. Ha pedig a kreativitás, az innovatív szemléletmód a környezettudatosság eszméjével párosul, abból nagyszerű dolgok születhetnek. Ennek biztosít fórumot a Széchenyi Futam, és ennek lehet tanúja mindenki, aki részt vesz akár nézőként, akár támogatóként, akár versenyzőként a rendezvényen.

Terveink szerint a 2012-ben megrendezésre kerülő VII. Széchenyi Futam versenynapjának helyszíne  nem változik , a tavalyi évhez hasonlóan, a kisalföldi megyeszékhely belvárosa ad otthont a megmérettetésnek. A versenynapot megelőző szakmai napok helyszíne Győr város új Interaktív Kiállítási Központja, a mobilis lesz. Bízunk benne, hogy a rendezvényen részt vevő csapatok száma, folytatva a sokéves tendenciát, növekszik majd, hiszen egyre többen ismerik fel a jövő üzenetét.

Nevezési Határidő: 2012. március 10.

NEVEZNI A HONLAPON KITÖLTÖTT PÁLYÁZATI ADATLAPOKKAL LEHET!

Tervdokumentációk leadási határideje: 2012. március 18.
A verseny tervezett időpontja: 2012. április 29, 30 május 1.-én

A VII. Széchenyi Futam nevezésre buzdító kiadványa: (.pdf)

http://www.szechenyifutam.hu/images/vii_szf_felhivas_2012.pdf